letselschade advocaat

Letselschade Advocaat

Letselschade Advocaat

De LetselHelpdesk is de grootste Helpdesk van Nederland op het gebied van letselschade en staat u kosteloos bij met advies indien u letselschade heeft opgelopen door onder andere:

De LetselHelpdesk staat ook slachtoffers bij die letsel hebben opgelopen ten gevolge van een gebrekkig product.

Landelijk netwerk van letselschade specialisten

De LetselHelpdesk beschikt over een landelijk netwerk van letselschade specialisten verspreidt over het gehele land. Wij behartigen uitsluitend de belangen van letselschade slachtoffers. Onze letselschade specialist komt desgewenst voor een vrijblijvend intake- en adviesgesprek bij u thuis.

Gratis advies bij letselschade

Bij letselschade die door een ander is veroorzaakt, kunt u gratis gebruik maken van de diensten van de LetselHelpdesk. Immers, de kosten van de letselschade specialist worden verhaald bij de aansprakelijke partij.

Wanneer u uw letselschade meld bij LetselHelpdesk, dan verhalen wij alle kosten die u door uw letselschade moet maken, zoals bijvoorbeeeld

  • huishoudelijke hulp
  • inkomens verlies
  • reiskosten
  • kosten wegens tuinonderhoud
  • kosten voor klussen in en om de woning

Kortom, wij claimen alle kosten die u maakt als gevolg van uw letselschade.

Recht op smartengeld

Uiteraard heeft u bij letselschade ook recht op smartengeld. De LetselHelpdesk verhaalt voor u het hoogst haalbare bedrag aan smartengeld, daar kunt u verzekerd van zijn!

Wacht niet te lang met het melden van uw letselschade teneinde juridische problemen te voorkomen. Bel nu LetselHelpdesk 0800 – 0110 of meld uw letselschade online middels het contactformulier.

De voordelen van LetselHelpdesk

  1. Kosteloos en vrijblijvend bellen met de helpdesk: 0800 – 0110
  2. Landelijk netwerk
  3. Gratis hulp en advies bij letselschade claim!