Kan ik gratis rechtsbijstand bij letsel krijgen?

Indien u letsel oploopt door schuld van een ander, kunt u uw schade zelf op de tegenpartij of zijn verzekeraar te verhalen. Voor iemand die daar niet dagelijks mee te maken heeft, kan dit zeer complex zijn. Bovendien is niet altijd bekend welke schade en welke bedragen er te verhalen zijn.

Rechtsbijstandsverzekeraars bieden daar polissen voor en dat tegen een jaarlijkse premie. Bij schade kunt u dan op basis van de polis gebruik maken van de diensten van die verzekeraar om uw schade te verhalen.

Gratis hulp van LetselHelpdesk

LetselHelpdesk daarentegen biedt u deze dienst geheel GRATIS, zonder dat u hiervoor een Rechtsbijstandverzekering hoeft af te sluiten. Bovendien bent u bij LetselHelpdesk verzekerd van een gespecialiseerde jurist die uitsluitend letselschadezaken behandelt en daarin jarenlange ervaring heeft.

Ook al heeft u een Rechtsbijstand verzekering afgesloten, dan nog kunt u gratis gebruik maken van de diensten van LetselHelpdesk, zodat u verzekerd bent van de meest deskundige hulp bij letselschade die er op dit gebied te krijgen is! Én dit zonder dat u uw rechten bij uw Rechtsbijstandsverzekeraar verspeelt. LetselHelpdesk regelt dit allemaal voor u geheel kosteloos!

Meld nu uw letselschade

Meld u uw letselschade dan ook aan bij LetselHelpdesk of u nu wel of geen Rechtsbijstandverzekering elders heeft lopen. U krijgt een gedegen (gratis) advies en de behandeling van uw letselschade zaak is voor u geheel kosteloos. Immers, op basis van de wet worden de rechtsbijstand kosten op de tegenpartij of diens verzekeraar verhaald.

Heeft u letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Neem contact op met LetselHelpdesk op   0800 – 0110  of vul direct het formulier in om de schade te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.

Terug naar overzicht