Hoe werkt een second opinion bij letselschade?

Het kan voorkomen dat u twijfels heeft over de werkwijze van uw huidige belangenbehartiger. Het duurt bijvoorbeeld heel lang voordat bepaalde acties worden ondernomen of u twijfelt eraan dat uw belangenbehartiger wel voortvarend te werk gaat. Het kan ook zijn dat de wederpartij een eindregelingsvoorstel heeft gedaan en dat uw huidige belangenbehartiger u adviseert om daarmee akkoord te gaan terwijl u twijfelt of het aangeboden bedrag nu wel redelijk en billijk is.

Second opinion letselschade

In deze gevallen adviseren wij u om uw letselschade zaak in het kader van een second opinion aan te bieden aan de LetselHelpdesk. U kunt dan gratis gebruik maken van de specialisten van LetselHelpdesk en zij kunnen u adviseren al dan niet akkoord te gaan met het aangeboden bedrag of zij kunnen u aangeven of uw huidige belangenbehartiger al dan niet slagvaardig te werk gaat.

Indien het zinvol voor u is om over te stappen naar een andere belangenbehartiger, dan zal LetselHelpdesk u dit adviseren en u dié letselschade specialist voordragen die het best bij uw zaak past. Bent u bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer slachtoffer van een ongeval en geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt, dan bent u het meest gebaat met een letselschadedeskundige die gespecialiseerd is en ervaring heeft met zelfstandige schades.

Heeft u letselschade en wilt u graag een second opinion? Neem contact op met LetselHelpdesk op  0800 – 0110  of vul direct het formulier in, dan gaan onze experts uw zaak voor u beoordelen.

Terug naar overzicht